Thursday, December 29, 2011

eman mohamed : always and forever in my heart .

assalammualaikum peeps . lame rasa nya tak maen conteng conteng kat blog ni kan . 
busy seked lately *sangad
RESULT ? hoi hoi . tanak jawab .  kontoversi tu .
ape pun , shahira dan eman sangat lah bersyukur .
banyak mana yang kami usaha , banyak itu lah yang kami dapat . 
alhamdulillah .
nak cite kat sini , starting next week , kitowang akan mulakan hidup bersama balik .
lepas sebulan lebih tak jumpe =/ i miss you a lot , sexy .
dengar cerita cik abang kat sana tu pun , dah separuh mati rindu kan i kat sini . nice ! imyt
start next week , 13 hours a day , i dengan u . macam selalu .
amek pix sesama everyday . tulis diary everytime kita jumpe . rinduuu sangat nak karaoke rebut rebut mic dengan you :(
 pegi kolej , lunch , dinner , semuaa semuaa lah dengan you . pendek kata , mana mana je muka u .
haha . tak sabar . iloveyou by .
itu je buat masa ni  . thanx for reading . assalammualaikum .




3 comments:

~Nana BamBam~ said...

weeuuu..jiwang tol..ahakss :P

yanieyeap said...

urmm..nie yg jeles nie..heh.. :p

anis said...

hai sweety :) nice one <3