Tuesday, December 20, 2011

kena complain sebab kuat jeles ?


nampak siapa kat atas ? okay . itu saya . dan saya memang kuat jeles . pengakuan jujur dan ikhlas . 

ni soalan yang selalunya semua orang tanya bila  nampak hubby dah mula laen macam sikit

"You ada girl selain I ke?"

"You ni nak buat hal dengan I ke?"

"Siapa girl selalu saya 'like' status you kat Facebook tu?"

saya tahu soalan soalan ni buat awak tak selesa . 
semua orang tahu , cemburu tanda sayang .
HAHA . dah memang hakikat saya kuat jealous . 
dah diam 
assalammualaikum .

p/s : stil , i hate your ex yang bajet macam bagus tu . cant help it . i hate her (:



2 comments:

♛ Azie Azra ♛ said...

ok fine. kite sama! tapi kalau lelaki tu layan je kite tanya macam2 dgn sabar..jgn lepaskn dia! hehe

iman shahira said...

♛ Azie Azra ♛ haha . yes ! tahu takpe (: