Monday, December 12, 2011

shahira zakaria : mereka taksuka tengok kita sama sama :(

entry kali ni pasal saya . saya dan diowang :(( saya tak faham dengan mereka . yes mereka ! yang selalu sebuk pasal hidup saya . dan hidup eman . awak tak terasa ke bila ada manusia yang kutuk kutuk kat belakang kita . mengata kita kaw kaw punya . cakap hal kita padahal diri sendiri pun tak betul . saya over sangad ke ? kalao terlebih pon , ape masalah nya dengan diorang ? ye diorang diorang yang mengata kat belakang kita tu . kita salah apa ye dengan diowang ? saya selalu fikir jugak . saya takde kutuk pon diowang dengan girlfriend n boyfriend diowang . seked pon takde kuasa saya nak usik pasal diorang . lantak diorang lah . pada saya , hal saya takde kena mengena dengan diorang , macam tu lah hal diorang dengan saya . ouh pls lah , macam kata eman,  kowang kowang taktahu life kami . kowang taktahu macamana susa kami . kowang takenal saya dan kowang boleh cakap mcam mcam pasal saya kt belakang saya . sigh . yang kowang tahu , bercakap hal orang. belagak macam kowang baguss sangad . saya tak cakap saya bagus . saya memang tak bagus pon . tapi atleast , saya tak menyebuk hal orang . takpelah yang saya tahu saya sayang eman dan sampai bila bila pon akan tetap sayang dye. assalammualaikum  (:
 semoga Allah merahmati kita semua .

2 comments:

cik jiehah シ said...

sabar yep,.. :)

mrs eman . said...

yeah (: sabaa . thanx darling .